Home > Cannot Start > Cannot Start Debugging. Unable To Find Internet Explorer

Cannot Start Debugging. Unable To Find Internet Explorer

Adding the http://localhost worked for me. So that tells me my IIS on my desktop is not setup correctly, buit at least I am able to debug now.I forgot to mention in my last post, my configuration:Windows Changing the version of ASP.NET v2.0 to v1.1 worked. so, what ports do I need to open on the server more than 135? Check This Out

http://www.aspmessageboard.com/forum/showMessage.asp?F=20&P=1&M=862991#863099 iyyanar 2/15/2007 10:20 PM Server Application Error The server has encountered an error while loading an application during the processing of your request. If IIS is not configured correctly, or your ASP.NET application is not deployed correctly, you should get errors that help you to fix your IIS setup and your ASP.NET deployment.Create a This can't be correct- any help would be greatly appreciated, and in the meantime if I find the solution I will post it here. Verify there are no syntax errors in web.config by doing a Debug.Start without debugging. https://forums.asp.net/t/578112.aspx?+Cannot+start+debugging+Unable+to+find+Microsoft+Internet+Explorer+

My settings on IIS are ok. - Keep alive is enabled - the ASPNET user under which the process runs has all the required write properties on the root web folder... I tried every other thing in a dozen posts but this is what worked for me! MS IIS ASP things !!

Interestingly, if I log on as administrator I can still run the debugger. I have uninstalled and reinstalled internet explorer. Creating a project in an existing solution will likely set the URL above to localhost/solution/project. I can't seem to find this info which seems like it would be common.

Sunday, July 04, 2010 11:59 PM Reply | Quote Microsoft is conducting an online survey to understand your opinion of the Msdn Web site. It turns out it was the security permissions on the web.config file. Then, as a last ditch effort, I thought I would search one more time and came across your site. https://connect.microsoft.com/VisualStudio/feedback/details/543410/unable-to-start-debugging-cannot-find-internet-explorer I elevated the rights and nothing changed.

Running the web page……. James E 6/14/2006 7:59 AM Another possible solution if you can "attach" to asp_net and debug but it won't debug in the IDE it to verify that the "Debugging, HTTP URL" Unable to find Microsoft Internet > Explorer.", is displayed on message box. > > But i also want to tell that whenever i make a right click on the webform > Click Configuration 4.

I have tried to set default browser to firefox, reinstall silverlight 2 tools and upgrade to IE8 but the same problem happens. my company Notaclue 3/20/2006 5:39 PM (4) In IIS on the local machine, I brought up the web site properties. Please Help! I went into properties for the project, selected the Web tab, then selected Use Visual Studio Development Server, Ato assign Port.

If so, you can debug using Integrated Authentication. http://culturahq.com/cannot-start/cannot-start-http-ssl-service-cannot-find-file-specified.html If it was installed afterwards, you may need to re-register ASP.NET. After I configured the reporting services, is definately when my ASP.NET debugging stopped working and giving that error. You may also want to refer to the ASP.NET and ATL Server debugging topic in the online documentation.

I am using Windows XP with VS 2003. --- Here is the procedure I took --- 1. Thanks visual-studio-2010 silverlight share|improve this question asked Aug 29 '12 at 16:03 Hyoga95 366 add a comment| 1 Answer 1 active oldest votes up vote 3 down vote accepted Found the AAaron123, Jul 28, 2009, in forum: Microsoft ASP .NET Replies: 3 Views: 579 AAaron123 Jul 28, 2009 Loading... this contact form gosh ....

I feel stupid for not knowing this. See ASP.NET Ajax CDN Terms of Use – http://www.asp.net/ajaxlibrary/CDN.ashx. ]]> Log in or Sign up PC Review Home Newsgroups Pazu 11/20/2006 9:41 AM My problem was wrong setting of "Local Intranet" security zone in IE, I had set "Promt for user and password"....

FI 1/10/2007 7:53 AM Unable to Start Debugging on the Web Server.

I just moved the files to the local inetpub and all was good. Is adding the ‘tbl’ prefix to table names really a problem? Good Luck ;) Firas 4/4/2007 11:50 AM Like Mycroft mentioned on #3 the fix for me was moving localhost from trusted zone to intranet. Newer Than: Search this thread only Search this forum only Display results as threads Useful Searches Recent Posts More...

If you copy the exist web project to other directioy and add the project into the VS solution, then you will experiencing the debug error. Cannot find Internet Explorer."By the way, several people have been reporting this same error showing up on 64-bit machines. The problem was that the project files were on a second drive on the system and they did not have proper permissions to debug the files on the other drive location. navigate here Work for me.. :D Joe 9/20/2007 6:29 AM dont know what happen to me ?

When I reverted back to version 1.1.422, the debug problems went away. the help informartion is not useful. Everytime I've run into AlexB 9/8/2006 12:00 PM Thank you Boaz for the Tip !!! Am using Windows 2003 server.

Load IIS Management Console, go to your web site's properties (I know, everything seems OK, go to "ASP.Net" tab. When the window appears, enable Show processes from all users.Find the appropriate process and attach to it. For more information, see How to: Enable Debugging for ASP.NET Applications.Does the Web.config file contain any syntax errors? Stephen 10/1/2008 7:54 AM Make sure that you have the correct version of ASP.NET selected in IIS.

I KNOW that is what caused it for me. I have restarted IIS by running iisreset in the command prompt. This step will create the wwwroot$ share and add the appropriate permissions.Is the site name mapped to the local loopback address while Integrated Authentication is turned on? then rightclick it, select properties and then security tab 3.

Himani Sharma 4/16/2007 7:22 AM Thanx sicc I tried every single given solution,including the bulleted points,changing the version(rcvd errors upon changing)...but the only one that worked for me was this.


  • © Copyright 2017 culturahq.com. All rights reserved.