Home > Cannot See > Cannot See The Aspnet_wp.exe Process

Cannot See The Aspnet_wp.exe Process

Reply Mike Volodarsky January 13, 2007 at 11:27 pm I just added the link to Heath Stewart's post about VS 2005 SP1 installation issues - http://blogs.msdn.com/heaths/archive/2007/01/11/known-issues-with-visual-studio-2005-service-pack-1.aspx. But getting erroras shown in following image:   Error : The following module was built either with optimization enabled or without debug information:To Debug this module My coding works fine on XP & VS 2005. check the following article.

Thanks for posting this. Browse other questions tagged visual-studio debugging or ask your own question. Can anyone give me a list of the stuff that I should have on my system? Reply Anonymous June 15, 2007 at 8:49 am Hi Mike, I installed the debug assistant, but now I get the following error: Unable to start debugging on the webserver. https://social.msdn.microsoft.com/Forums/vstudio/en-US/6aac71ca-05cc-49a0-833a-faa24ed18a9e/cannot-see-the-aspnetwpexe-process?forum=vsdebug

Note, you Reply Anonymous June 27, 2008 at 11:24 am Thanks For The article Reply Anonymous July 7, 2008 at 10:56 am Davetiye ornekleri ve yazilari icin ideal bir site Reply I've installed the IIS6 compatibility services, the FrontPage extensions, windows authentication, and I have msvsmon x64 running as Administrator on the server. The hotfix you pointed us to that just came out 3 days ago seems to work like a champ! Do you think, this could be problem?

Reply Anonymous July 28, 2008 at 7:52 pm Hi Mike, I get this error when open a web project: "Error while trying to run project: Unable to start debugging on the Artur Reply Anonymous February 17, 2007 at 7:33 am This worked great. Thanks, Mike Reply Mike Volodarsky June 17, 2007 at 8:46 am Praveen, Can you examine your Windows "Application" event log to see the reason why your worker process is crashing? If I execute the app by CTRL + F5 I get the following error on the browser: "Service Unavailable" "HTTP Error 503.

It will most probably be network service so give full permissions on the temporary asp.net folder. An authentication error occurred while communicating with the web server." At this point, I feel like I'm going in circles with IIS7, VS2005 and Vista. If you find an error in one of our books, like a spelling mistake or faulty piece of code, we would be very grateful for your feedback.‎Εμφανίζεται σε 73 βιβλία από an authentication error" message box.

He lives in Sammamish, Washington with his wife, Rebecca, and children, Claudia and Christopher. I had problems to debug in Visual Studio 2005 in Windows Vista (the breakpoints did not respond), so i ran VS2005 in administrator mode and the breakpoint works fine, but now Weeeeeird! n n — NOTIFY_MODULE_END ModuleName="debugassistant", Notification="BEGIN_REQUEST", fIsPostNotificationEvent="false", NotificationStatus="NOTIFICATION_CONTINUE" Any ideas?

Please check if there are corresponding .pdb file in your class library directory. 4. https://bytes.com/topic/c-sharp/answers/709981-cant-attach-aspnet_wp-exe-worker-process-its-not-there Can I use the WFETCH tool on IIS 5.1? Reply Mike Volodarsky March 15, 2007 at 9:03 pm DakrNIte, In Integrated mode, the section is completely ignored. one thing is i couldn't find the Windows Authentication option in the windows features.

The response headers should contain a WWW-Authenticate: Negotiate header. Cook Yes "Ignacio Machin ( .NET/ C# MVP )" Loading... 2 comments mj · November 22, 2011 - 6:34 pm · Reply→ thank you. Reply Mike Volodarsky February 8, 2007 at 4:52 pm Phil, Thanks for posting the event log.

Feb 09, 2011 09:35 AM|leisenstein|LINK Look for aspnet_wp.exe ‹ Previous Thread|Next Thread › This site is managed for Microsoft by Neudesic, LLC. | © 2016 Microsoft. thanks for pulling this together. Proposed as answer by George I. Can you please gimme a solution for this and also i'm unable to install the hot fix given above, its saying the required file not found while installing..

I'm trying to debug on my machine and not on remote machine. "Unable to Start Debugging on the Web server. Thanks in advance, Shrini Reply Mike Volodarsky May 21, 2007 at 8:07 am Shrinivas, What SKU of Vista are you running? Whenever I attempt to debug the application, I get the message above.

See help for common configuration errors.

Reply Anonymous January 29, 2007 at 3:32 am Hello Mike, Excellent article thanks. Gives errors that "module" or "handlers" are not found. In the website web.config and server side, I use windows authentications. Similar topics Using application context with multi worker process setting.

I can atleast debug by attaching process. If you find an error in one of our books, like a spelling mistake or faulty piece of code, we would be very grateful for your feedback.‎Εμφανίζεται σε 73 βιβλία από It’s built on the Microsoft .NET Framework, which is a cluster of closely related new technologies that revolutionize everything from database access to distributed appli- tions. The service is unavailable" Please, help me Marco Alves.

Why did the best potions master have greasy hair? I am running II7 on a Vista machine. My application is on VS2008 (release candidate). Reply Anonymous May 21, 2007 at 4:56 am Hi Mike, I did follow all the steps describe here.

Reply Wylbur 16 Posts Re: w3wp.exe does not exist!!! Regards, Mubashir Afroz. =========== Reply Anonymous September 6, 2007 at 6:42 pm thank you sooooo much 🙂 Reply Anonymous September 21, 2007 at 6:52 am This is a great article. Instead, your ASP.NET modules need to be migrated to the new section - see http://www.iis.net/default.aspx?tabid=2&subtabid=25&i=928&p=2 for more details. Bottom line, if I browse to any site (not debugging) in integrated mode, I get Server Application Unavailable.

If you’ve programmed with a previous version of ASP.NET, you’ll sail through the basics and quickly begin learning about the exciting new features in version 2.0. And the helper module works as well… You think there's going to be an official fix for this at some point? By default, the default app pool will runder under the service account "network service". Requested URL: /Default.aspx Reply Anonymous December 18, 2007 at 3:24 pm Server Error in ‘/' Application. ----------------------------------------------------- Am running Vista with VS 2008 and when trying to debug asp.net web applicaiton

But still the error seems to prevail. MS? I'm having a debug-attach problem, but I was getting a different error -- simply that AutoAttach failed (no message about authentication issues). Thursday, December 11, 2008 6:26 AM Reply | Quote Answers 1 Sign in to vote Hello, There are several suggestions here: 1.

ASP.Net Worker Process Drops Out Yet Again! If the former, you need to install at least one authentication module from the setup menu … Thanks, Mike Reply Mike Volodarsky June 8, 2007 at 10:18 am Rusty, The easiest i have enable all those that u show. to worker process in IDE i can't find either aspnet_wp.exe or w3wp.exe (enabled both check boxes below).

thanks oalexandrino at yahoo dot com dot br Reply Anonymous August 10, 2007 at 2:01 am Debug ASP.NET AJAX Application on IIS 7 with VS 2005 Reply Anonymous August 12, 2007 Reply Anonymous April 4, 2008 at 12:23 pm I've blogged quite a bit about using Visual Studio to develop and debug IIS 7.0 applications in the past. Are you failing to use F5 debugging, or having other application issues? I do not get Windows Authentication in the IIS Security Settings.


  • © Copyright 2017 culturahq.com. All rights reserved.